Kasper "Smokie" Schmidt tester Gaming Pakke - Basis

aktiv December 07, 2019

Kasper Schmidt

  • Former Co-Owner of Copenhagen Flames
  • PR/Sponsor Manager of TFrag.dk
  • CS:GO player for Esport Harte Oldboys

BoomBoom - RGB Mus:

Jeg har prøvet musen i 1,5 uge og er virkelig glad for ergonomien i den. Den føles rigtig god i hånden og er tilpas bred til min hånd. Eneste negative er vægten, da jeg normalt spiller med en lettere mus, men det er intet lidt tilvænning kan klare!

BoomBoom - RGB Tastatur:

Super lækkert keyboard, som har den perfekte størrelse. Jeg støder tit ind i numpads på grund af min lave sens, og det problem får man ikke! Den reagere hurtigt og knapperne er nemme at ramme, uden man trykker forkert. De eneste minusser er at det er engelsk layout, og at tasterne larmer helt utroligt meget.

Følg Kasper her: 

Twitter: https://twitter.com/Smokiecs

Tilbage til top